Selamat datang!!

Geïnspireerd door een bloedband, die mijlenver heeft gereisd om te komen waar hij nu is, is Bali CanTik ontstaan. Gedreven door de schoonheid die ieder mens in zijn diepste “ik” bezit. De geuren, de kleuren, verschillende culturen, die maken dat ieder product op zichzelf met passie en met de hand is gemaakt. Met respect voor zichzelf, voor elkaar en voor alle mooie spullen die Bali te bieden heeft. Middels deze website willen wij het positieve gevoel dat Bali bij ons oproept, met u delen. De artikelen die u in onze webshop vindt, zijn alle door ons zelf geselecteerd en afkomstig uit Bali. We hebben geprobeerd de artikelen zo uniek mogelijk te houden.


 

Ida Cantik

Bali, door velen betiteld als het eiland van de Goden. Bali, het eiland waar verschillende culturen in harmonie samenleven. Aan deze paradijselijke plek op aarde hebben wij ons hart verloren.

Bali toont ons iedere reis weer, nieuwe magische plekjes, die ons weer versteld doen staan van al het moois dat dit eiland te bieden heeft. Iedere reis weer, raken we meer en meer onder de indruk van de Balinese bevolking en haar cultuur.

Cantik ( lees: chantiek) betekent mooi, knap, net, schoon in het Indonesisch. Het volstaat voor de producten die wij met zorg hebben uitgezocht in het Verre Oosten. Neem een kijkje in onze webshop of in onze winkel en ervaar de schoonheid van ieder product op zich. 

Zoals de titel al luidt: " Selamat datang", ofwel welkom in onze webshop!

Bali CanTik, bringing the beauty of Bali to your home!